Darril Arts и Stormind Games обявиха, че официалната поява на

...
Darril Arts и Stormind Games обявиха, че официалната поява на
Коментари Харесай

Remothered: Tormented Fathers влиза в Early Access на време за Хелоуин

Darril Arts и Stormind Games оповестиха, че формалната поява на Remothered: Tormented Fathers в Steam Early Access ще е на 31.10. Играта е първа част от планувана сървайвъл хорър трилогия, а появяването на заглавието първо в Steam Early Access не е предизвикано от потребността от в допълнение финансиране – играта към този момент е получила такова – а поради потребността от противоположна връзка с почитателите на хорър жанра и геймърската общественост.

Early Access версията на играта ще включва близо две-трети от Remothered: Tormented Fathers, като тези, които са се присъединили в този момент ще могат да запазят направения от тях напредък във финалната версия.

Макар и идваща от самостоятелен разработчик и на доста по-ниска цена, Remothered: Tormented Fathers се отличава с качествено осъществяване, актьорска игра, изкусен саундтрак, композиран от Набуко Тода (Final Fantasy, Halo, Metal Gear Solid) и Луска Балбони, и забавна история. Играта ви придвижва в ролята на 35-годишната Роузмари Рийд, която идва в имението на прославен нотариус – лекар Фелтън, наета да проверява изгубването на дъщерята му. Монахини, покрити от кръв, тайнственост, смразяващ смут, тайнствен фетиш и доста незнайни са единствено част от достолепията на мрачния роман на Stormind Games.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР