Дарко Тасевски изигра последните си минути в професионалния футбол. 39-годишният

...
Дарко Тасевски изигра последните си минути в професионалния футбол. 39-годишният
Коментари Харесай

Дарко Тасевски изигра последните си минути като професионален футболист

Дарко Тасевски изигра последните си минути в професионалния футбол. 39-годишният някогашен национал на Северна Македония, който реши да приключи спортната си кариера, стартира титуляр за Славия в семейството на Локомотив (София) от последния кръг в еfbet Лига и бе сменен при започване на срещата. Преди мача Тасевски беше награден от админа на " белите " Светослав Костадинов и от техническия шеф на БФС и негов някогашен съотборник в Левски Георги Иванов-Гонзо. 

Тасевски мина при " белите " през януари 2019 година, след което изигра 55 мача, означи 2 гола и направи 5 асистенции във всички шампионати. В срещата с Локо (Сф) през днешния ден той стартира титуляр с капитанската лента и беше сменен в 12-ата минута от Иван Минчев, с цел да обере овациите на публиката. На трибуните беше цялото му семейство. Тасевски е носил екипите още на Вардар (Скопие), Металург (Запорожие), Левски, Ирони (Кирят Шмона), тайландските Патум Юнайтед, Хон Каен и Съфанбъри.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР