Дарко, честит празник!, с тези думи към актьора и панелист

...
Дарко, честит празник!, с тези думи към актьора и панелист
Коментари Харесай

Гала иска да съди държавата: Правителството ми пречи!

„ Дарко, цветущ празник! ”, с тези думи към артиста и панелист в „ На кафе ” Дарин Ангелов стартира изданието на предаването си Гала. Той пък много се изненада и попита какъв е мотива за поздрава.

„ Днес е международен ден на безвредната игла ”, отвърна водещата. Провокативната смешка в действителност изненада Дарко, който едвам удържа реакцията си на тази насмешка. За да покаже, че не е чак толкоз безвредна „ игла ” той безусловно се залепи до шефката си и я нацелува по рамото.



За да не ескалира обстановката, инфлуенсърът Жоро Блажев побърза да означи, че и той е “безопасна игла ”, тъй като е привързан.

Гала продължи с провокативните шегички и по-нататък в предаването си. В коментар за новината, че група възрастни швейцарки са осъдили страната си поради световното стопляне, тя съобщи, че счита да съди българската страна.

„ Правителството ми пречи! ”, разгласи Гала. Думите ѝ явно бяха във връзка това, че поради изключителни политически събития в последно време, „ На кафе ” постоянно е орязвано от спомагателни новинарски излъчвания и коментарни студиа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР