Държим на приоритетите, които са залегнали в предизборната ни програма.

...
Държим на приоритетите, които са залегнали в предизборната ни програма.
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП: Доходите на хората и подкрепата за младите семейства са най-важни за нас

" Държим на целите, които са залегнали в предизборната ни стратегия. Ние и в предходното съдружно съглашение успяхме да отстоим значимите цели. Това за нас са приходите на хората, на възрастните пенсиите, на младите фамилии облекченията. Радвам се, че започнахме доста дейна работа и за целите в образованието, опазването на здравето и стопанската система. "

Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия и ръководител на Комисията по обучение и просвета в Народното събрание Ирена Анастасова в ефира на Nova News и изрази вяра, че договарянията се движат в вярната посока.

" Тази невъзможна коалиция се случи, с цел да могат да се трансформират нещата в правосъдната система, да водим битката с корупция и като цяло да променим модела на ръководство на страната ", добави Анастасова.
По думите й както в предходните договаряния, по този начин и в този момент социалистите слагат преди всичко политиките и механизмите за деяние. " И видяхме, че най-малко при министрите от Българска социалистическа партия това е работещ модел ", изясни заместник-председателят на Българска социалистическа партия.

" Това деяние ще има съществено както вътрешнополитически, по този начин и външнополитически последици. Проблемът несъмнено ще бъде и по-сериозен, тъй като ние към момента не знаем цялостния отговор на Москва. Притесняваме се, че това може да рефлектира и върху доставките на газ, нефт и нуклеарно гориво ", разяснява Анастасова за възможните последици от изгонването на съветските дипломати.

Тя бе безапелационна, че от Българска социалистическа партия в никакъв случай не са поставяли условия за министерства при договарянията, за разлика от " ИТН " при предходните договаряния.
" Всички българи схванаха какъв брой доста свърши за този интервал министерството, ръководено от госпожа Нинова. И то свърши доста съществени неща, още в първите работни дни тя се зае с казуса с язовирите. Работеше доста добре и с работодателските организации. Смятам, че тя бе един добър министър на стопанската система и промишлеността ", съобщи Анастасова по повод високите резултати на ръководеното от Корнелия Нинова министерство.

" От кариерата си, която се показва като 30 години в образованието взех решение, че ситуацията, в което се намира то не може да продължава повече. За тези 6 месеца, дружно с сътрудниците и съдружните сътрудници успяхме да придвижим доста неща в тази сфера. От 2001 година ние видяхме каква вреда нанесоха в системата новите стратегии и образователни проекти ", изясни Анастасова за ситуацията, в което се намира просветителната ни система и акцентира, за последните няколко месеца Министерството на образованието е направило обзор на образователните стратегии, като следва и генерализиращ отчет за образователното наличие.

В умозаключение Ирена Анастасова сподели, че виновността за закъсняващия План за възобновяване и резистентност е при тези, които сега дават брифинги сега, визирайки Борисов и ГЕРБ.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР