Държейки икона на Исус Христос, Деян Донков се обърна през

...
Държейки икона на Исус Христос, Деян Донков се обърна през
Коментари Харесай

Деян Донков държи икона на Христос и плаче: Получих много рани…

Държейки икона на Исус Христос, Деян Донков се обърна през сълзи към почитателите си в обществените мрежи и за пръв път след раздялата си с Радина Кърджилова направи доста персонално самопризнание. „ Получих доста рани и благодаря за тези рани, тъй като те ме възкресяват и извисяват “, показа артистът в особено видео, оповестено в инстаграм.

Най-вероятно той засяга трагичния завършек на връзките си с досегашната си обичана жена. Деян и Радина бяха дружно 13 години, а плод на любовта им са синовете им Христо и Йоан. Според слуховете Радина е изневерила на Деян с сътрудника им от Народния спектакъл Пламен Димов и това е повода двамата да се разделят още в края на предходната година.

Във видеото Донков споделя, че е чакал иконата на Исус две години. „ Рисувана с доста молебствия и пост. Иконата е от мед, минерали, същински бои от майката земя.

Най-странното е, че аз съм в сходно душевно положение, защото получих доста рани и благодаря за тези рани, тъй като те ме възкресяват и извисяват. От високото не виждам и не слушам тези, които предават, слугуват на клюки, неистини, суетност и прочие “, споделя артистът.

„ Затова Той (Исус, б.ред.) е споделил елементарни им, Господи, те не знаят какво
вършат “, приключи прочувствената си изповед артистът с насълзени очи. На финала той се прекръства и споделя: „ Амин! “

На врата си Деян носи кръст, а от известно време на едното ухо носи и дълга обица под формата на синджирче. Явно намекът е, че някои житейски несгоди са му като обица на ухото.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР