Държавното обвинение започна работа по пореден случай на ужасяващ побой

...
Държавното обвинение започна работа по пореден случай на ужасяващ побой
Коментари Харесай

Брутален бой между момичета разследват в Пловдив

Държавното обвиняване стартира работа по следващ случай на отблъскващ побой сред малолетни девойки. Мелето е снимано на видео и се популяризира като болест в интернет, съобщи БНТ. Във видеото се вижда жесток побой, нанесен от малолетно момиче над друго, пред очите на очевидци, също деца.

Грозните дейности се разиграват в пловдивски парк. От полицията към този момент са открили забърканите в случката. Малко откакто клипът с ужасяващата експанзия беше публикуван, беше свален от платформите. Десетки младежи обаче към този момент са го споделили в обществените мрежи.

По предварителна информация евентуална причина за побоя са футболни пристрастености сред почитатели на пловдивските тимове " Ботев " и " Локомотив ". По информация на наши източници това е " мода " измежду младежите.

Наблюдаващият прокурор от районната прокуратура в Пловдив е определил 20-дневен период за събиране и докладване на данните от инспекцията. Проверката е предоставена на 6-то РПУ, на чиято територия се е развило действието преди няколко дни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР