Държавното млекопреработвателно дружество Ел Би Булгарикум ЕАД е с нов

...
Държавното млекопреработвателно дружество Ел Би Булгарикум ЕАД е с нов
Коментари Харесай

Николай Маринов е новият изпълнителен директор на Ел Би Булгарикум

Държавното млекопреработвателно сдружение " Ел Би Булгарикум " ЕАД е с нов изпълнителен шеф. От 5 декември поста заема Николай Маринов, излиза наяве от на компанията.

Според формалната му биография, той е приключил е " Международни връзки " в Унивесритета за национално и международно стопанство в София и е магистър е по " Политически мениджмънт " на Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Има и магистратура по " Бизнес администрация " от Нов български университет и друга - по " Управление на планове " от Международно висше бизнес учебно заведение.

Професионалният път на Николай Маринов е обвързван с разнообразни институции и равнища на ръководство. Той е бил основен специалист и консултант в Народното събрание на Република България, както и външен специалист към Столичен общински съвет. Маринов е работил и като шеф отдел в Българска банка за развиване, а също и като специалист в Държавен фонд " Земеделие ". Той е бил шеф на " Правец Болкан Ризортс " ЕООД " и ръководител на Управителния съвет на съдружие " Историческа пробуда ".
 Японската
Японската " Мейджи " ще влага в държавната компания за кисело мляко " Ел Би Булгарикум "

За японците киселото мляко е знак на България

Николай Маринов владее чудесно немски и британски език.

" Ел Би Булгарикум " ЕАД е единствената държавна компания в млекопреработвателния бранш. През 1991 година тя наследява Държавно стопанско обединение " Млечна индустрия ". Дружеството съхранява традицията за произвеждане на истински български млечни артикули с достоверните им вкусови и здравословни свойства, като упоритостите са от ден на ден да се утвърждава като софтуерен водач в региона на млечната индустрия в България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР