Държавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че имало подобни

...
Държавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че имало подобни
Коментари Харесай

Помпео не спира да вини Пекин за китайския вирус

Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео съобщи, че имало сходни на болести измежду чиновници в китайски институт по вирусология през есента на 2019 година, хвърляйки спомагателна виновност върху Пекин.
Външният министър на Щатите прикани в изказване екипа на Световната здравна организация, който кацна в четвъртък в Ухан, където за първи път беше открит коронавирусът, да „ притисне държавното управление на Китай “ по отношение на „ новата информация “.
„ Правителството на Съединените щати има учредения да има вяра, че няколко откриватели (от Института по вирусология в Ухан) са се разболели през есента на 2019 година, преди първия открит случай на заболяването, със признаци, съответстващи както на COVID-19, по този начин и на постоянно срещани сезонни болести “, сподели Помпео, съобщи БГНЕС.
Според него това опонира на известията, че никой от чиновниците в института не се е заразил с ковид или свързани вируси. 
 Майк Помпео под карантина след контакт със инфектиран с COVID-19 Майк Помпео под карантина след контакт със инфектиран с COVID-19
Американският държавен секретар Майк Помпео е бил под карантина в сряда, откакто е имал контакт с човек, който е имал позитивен т...
Припомняме, че беше открит за първи път в Ухан в края на 2019 година и от този момент се популяризира по целия свят, убивайки над два милиона души до момента, заразявайки десетки милиони и унищожавайки международната стопанска система.
СЗО споделя, че установяването на пътя на вируса от животните до хората е от значително значение за попречване на бъдещи появи на пандемии.
Администрацията на Доналд Тръмп поредно упреква Китай за ковид, който умъртви 390 000 души в Съединени американски щати, като президентът рутинно го назовава " китайски вирус ". При оставащи му пет дни на работа, Помпео нанася удари по главните си цели - Китай, Иран и Куба.
По-рано през седмицата Помпео съобщи, че Иран се е трансформирал в нов дом за Ал-Кайда - изказване, което беше посрещнато от Техеран с насмешки и което редица специалисти слагат под подозрение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР