Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен проведе разговори в Израел

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен проведе разговори в Израел
Коментари Харесай

Блинкън планира следвоенна Газа, докато бомбардировките продължават

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен организира диалози в Израел във вторник, до момента в който търси проект за следвоенното бъдеще на Газа.

Разговорите пристигнаха до момента в който армията на Израел продължаваше напред с офанзивата си в обсадената територия.

Тежки бомбардировки и боеве раздрусаха бежанските лагери, карайки палестинците да се блъскат в търсене на избавление и възпрепятствайки напъните на филантропичните групи да дават помощ на популацията.

А в Южен Ливан израелски дрон удари кола във вторник сутринта, убивайки трима души в нея, сподели държавната осведомителна организация. Ударът против Ghandouriyeh, на към 10 километра от границата с Израел, пристигна ден, откакто при сходна офанзива беше погубен пълководец от групировката Хизбула.

Г-н Блинкен дойде в Израел, откакто сподели, че е обезпечил задължения от четири арабски народи и Турция да оказват помощ за възобновяване на Газа след войната, нещо, което те не бяха склонни да обещаят преди прекъсване на борбите.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР