Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън приветства българския народ по

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън приветства българския народ по
Коментари Харесай

Антъни Блинкен поздрави българите по случай Трети март

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън приветства българския народ по случай националния ни празник Трети март.

" От името на Съединените американски щати адресирам своите най-хубави благопожелания на българския народ във връзка отбелязването на националния празник Трети март и навършването на 144 години от възобновяване на свободна България ", съобщи Блинкън в послание по случай Трети март, оповестено на на Държавния департамент.

" Съединените щати и България имат постоянни връзки, които се разрастват с всяка минала година, ние работим дружно за повишение на нашата сигурност и стопански разцвет и за одобряване на споделените ни демократични полезности. Като сътрудници и съдружници в НАТО Съединените щати и България се радват на дълбоки и другарски връзки, учредени на общите ни ползи и общия ни ангажимент за превъзмогването на районните и световните провокации.  

 Очаквам нашето партньорство от ден на ден да се ускорява и през идните години. Независимо дали става дума за взаимна работа за разширението на търговията и основаването на работни места или за енергийна диверсификация и преход към чиста сила, ние сигурно сме по-силни дружно ", посочи държавният секретар на Съединени американски щати.   
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР