Държавният съвет неотдавна издаде План за действие за привличане и

...
Държавният съвет неотдавна издаде План за действие за привличане и
Коментари Харесай

Китай ще продължи да подобрява бизнес средата за чуждестранните инвестиции

Държавният съвет наскоро издаде План за деяние за привличане и потребление на задгранични вложения посредством поощряване на отварянето на високо ниво.

Документът акцентира, че задграничните вложения са от огромно значение за осъществяване на модернизацията в китайски жанр и за световния напредък. За задачата би трябвало да се отстояват концепциите на Си Дзинпин за социализма с китайска специфичност в новата епоха и новата идея за развиване. С това ще се построи първокласна бизнес среда, която е пазарно насочена, основана на закона и интернационалните стандарти и ще се затвърди доверието на задграничните вложители в китайското развиване. 

Документът включва ограничения за разширение на достъпа до китайския пазар, улеснение на вложението, даване на условия за лоялна конкуренция, възстановяване на услугите за предприятията и доста други. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2397025 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед33436Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед112059Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед112087Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед53564Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед164993Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128904Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед112059Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед112087Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед96338Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред нат
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР