Държавният Кремълски балет пристига с 10 тона реквизит за да

...
Държавният Кремълски балет пристига с 10 тона реквизит за да
Коментари Харесай

Кремълският балет пристига в София с 10 тона декори

Държавният Кремълски балет идва с 10 тона атрибут с цел да зарадва българските фенове на балетното изкуство. На 7 септември популярната натрупа ще показа в София „ Спящата красавица”, а на 8 и 9 септември – „ Лебедово езеро”.

Строежът на декора в Националния замък на културата стартира още от 5 септември.

Спектаклите на Кремълския балет се славят с обилен фон и стотици костюми. Нека напомним, че тяхната съществена сцена е не коя и да е, а сцената на Кремълския замък. Трупата на балета, която ще гостува у нас, също е внушителна – 70 индивида.

Първият им гастрол в България беше през 2003 година по случай формалната аудиенция на президента на Русия Владимир Путин в България.

Организаторите от „ Жокер медиа” осведомят феновете, че се съблюдават всички противоепидемиологични ограничения - зала 1 на НДК ще бъде запълнена единствено на 30% /местата са през два стола/, всички актьори, техническа и административна група на Кремълския балет са имунизирани, наличието на всички в залата е наложително с маски.

Гастролът на Кремълския балет е под патронажа на Посолството на Руската федерация с поддръжката на Министерство на културата на РФ, Лукойл България и компания „ Берега”. Билети на касите на НДК и онлайн в мрежата на Ивентим.

Автор Оля Ал-Ахмед
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР