Държавният глава Румен Радев връчи на проф. д.н. Любомир Стойков

...
Държавният глава Румен Радев връчи на проф. д.н. Любомир Стойков
Коментари Харесай

Президентът удостои проф. Любомир Стойков с почетен знак

Държавният глава Румен Радев връчи на проф. д.н. Любомир Стойков Почетния знак на президента на Република България. Известният наш академични учител, публицист, естет и фешън критик получи високото отличие за значимия му принос към българската просвета, просвета и обучение, както и във връзка на неговата 65-годишнина.

В словото по случай награждаването президентът Румен Радев посочи какъв брой е значимо това, което прави проф. Стойков и в областта на стила и възпитанието на младото потомство. Той употребява случая и, с цел да му благодари, че за втора поредна година се включва в президентската самодейност „ Подкрепи една фантазия “ за зрелостници, лишени от наставнически грижи.

На собствен ред проф. д.н. Любомир Стойков изрази своята признателност и акцентира, че приема тази огромна премия като самопризнание за дългогодишните му старания като академик, публицист и учител. Професорът посочи и, че този приз не би бил вероятен без присъединяване и помощта на всички, които са го разбирали и подкрепяли в неговия професионален път - сътрудници, студенти, екипи, асистенти и съидейници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР