Държавният глава Румен Радев ще проведе консултации с представители на

...
Държавният глава Румен Радев ще проведе консултации с представители на
Коментари Харесай

„Има такъв народ“ на консултации при президента Румен Радев

Държавният глава Румен Радев ще организира съвещания с представители на парламентарната група на „ ИТН “ за връчване на мандат за сформиране на ново държавно управление в границите на сегашния парламент.

" Година след дебюта ви на политическата сцена допускам вършиме равносметка на постигнатото. Както се уверихте и вие, толерантността в българската политика е доста къса и по тази причина би трябвало да бъдем самовзискателни. Не мога да не отбележа вашата поредна позиция при отстояването на националния интерес във връзка с РСМ, по тази причина чакам и вашето отговорно отношение при договарянията за сформиране на ново държавно управление ", съобщи при започване на срещата президентът.

Сложна ще бъде обстановката, в която ще се намира българският парламент в идващия месец. Необходими са време и старания за сформиране на държавно управление, само че и неотложни дейности за приемането на бюджета и значими закони, от които зависи Планът за възобновяване и резистентност, сподели Радев.

Продължаваме промяната през вчерашния ден не се яви на консултациите на 27 юни, повода – депутатите били на бюджетна комисия, която гледа актуализацията на бюджета.

Ръководството на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " също отхвърли да взе участие на 27 юни в консултациите при президента.

ОТ ГЕРБ оповестиха, че ще върнат мандата допустимо най- бързо, тъй че да стартират съвещания за връчване на мандата за трета политическа мощ по желание на Радев.
https://www.facebook.com/PresidentRumenRadev/videos/446995963539362/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР