Държавният глава Румен Радев се срещна днес на Дондуков“ 2

...
Държавният глава Румен Радев се срещна днес на Дондуков“ 2
Коментари Харесай

Румен Радев се срещна с Любомир Ганев

Държавният глава Румен Радев се срещна през днешния ден на „ Дондуков “ 2 с президента на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев, научи Moreto.net. Двамата разискаха вероятностите пред един от най-успешните спортове у нас, който през тази година навършва 100 години от проведеното си упражняване в България.

„ Вековната традиция на българския волейбол, като един от спортовете, донесли най-вече триумфи за страната ни, би трябвало да бъде непокътната и развивана “, акцентира президентът Румен Радев.

Tой поддържа самодейността в годината на 100-годишния празник на волейбола, България да бъде хазаин на финалите на Шампионската лига за мъже и дами през месец май тази година. Президентът на волейболната ни федерация показа пред президента вярата си концепцията София да семейства спортния конгрес да получи нужната поддръжка и от страна на държавните институции. Обща бе позицията, че напъните за реализирането на самодейността са инвестиция освен в българския спорт, само че и за разпространение на страната ни и развиването на стопанската система и туризма.

Предстоящото Европейско състезание за мъже през 2023 година, чийто български домакини ще бъдат Бургас и Варна, също бе във фокуса на диалога сред Румен Радев и Любомир Ганев. Страната ни ще одобри шампионата дружно с Италия, Република Северна Македония и Украйна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР