Държавният глава Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен,

...
Държавният глава Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен,
Коментари Харесай

Румен Радев изразява съболезнования на семейството, близките и колегите на д-р Емил Илиев

Държавният глава Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на показва съболезнования на фамилията, околните и сътрудниците на доктор Емил Илиев.

„ Разделяме се с доблестен и заслужен човек по специалност и по предопределение, предан на сближаващата, лечебна и вдъхновяваща мощ на хуманизма в човешките взаимоотношения “, декларира в писмото си президентът и акцентира огромната загуба на доктор Илиев за българското общество и за музикалния свят.

Президентът показва, че със своята посветеност и професионализъм Емил Илиев е построил и запазил високата класа на емблематичния джаз фестивал в Банско. „ Той съумя да извоюва повече внимание и почитание към стойностното изкуство, сътвори ново пространство за пълноценното креативно другарство и свободата на духа “, декларира още Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

В писмото си до опечалените президентът акцентира, че образецът и духовното завещание на Емил Илиев оставят непреходна диря в културата и публичната ни памет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР