Държавният глава Румен Радев провежда днес консултации с представители на

...
Държавният глава Румен Радев провежда днес консултации с представители на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Започна срещата на президента с представители на ДПС

Държавният глава Румен Радев организира през днешния ден съвещания с представители на ПГ на Движение за права и свободи. Президентът към този момент беседва с ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме Промяната “.

Гледайте онлайн тук или на



Още при започване на процедурата президентът ясно съобщи, че ще даде задоволително време и ще организира консултациите търпеливо, както и че няма да бърза с връчването на мандатите. При срещите си с партиите, Радев упорства да се изчерпят до дъно всички вероятни варианти за държавно управление.

Междувременно водачът на ГЕРБ Бойко Борисов даде формула за държавно управление – ще има такова само, в случай че се проведат диалози в нова контактна група и решат целите. Борисов даже очерта небосвод за държавно управление – до месец май. Той разпореди и поддръжка от страна на депутатите на ГЕРБ по 16-те ограничения, избрани от Политическа партия.

По време на консултациите с Политическа партия в понеделник, Кирил Петков и Асен Василев обявиха и пред президента, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР