Държавният глава Румен Радев продължава с назначаването на бившите си

...
Държавният глава Румен Радев продължава с назначаването на бившите си
Коментари Харесай

Радев назначи Гълъб Донев за шеф на кабинета си

Държавният глава Румен Радев продължава с назначението на някогашните си министри от служебния кабинет като негови подчинени и на " Дондуков " 2. Днес президентът подписа декрет за назначението на някогашния министър председател Гълъб Донев за шеф на кабинета си, оповестиха от прессекретариата.

Президентът назначава Крум Зарков за собствен секретар по правни въпроси. Зарков бе министър на правораздаването, като през вчерашния ден той самичък разгласи, че е приел предлагането в изявление за Българска национална телевизия.

Александър Пулев е назначен за консултант по нововъведения. Пулев бе отраслов длъжностен министър.

Явор Гечев, който бе министър на земеделието, е назначен за консултант по селско стопанство, оповестяват още от " Дондуков " 2.

Считано от 4 юли, Катерина Граматикова ще заеме поста на консултант по районно развиване. Тя бе зам.-министър на защитата.

Росица Карамфилова-Благова ще е съветник по екология, считано от същата дата. Карамфилова бе последния му длъжностен министър на околната среда и водите.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР