Държавният глава Румен Радев подписа днес указ за назначаването на

...
Държавният глава Румен Радев подписа днес указ за назначаването на
Коментари Харесай

Президентът назначи Соня Момчилова за член на СЕМ

 Държавният глава Румен Радев подписа през днешния ден декрет за назначението на Соня Йорданова Момчилова-Йовева за член на Съвета за електронни медии (СЕМ) от президентската квота.

Соня Момчилова има над тридесетгодишен опит в областта на публицистиката и медиите. Притежава експертиза в региона на обществените връзки и връзките с обществеността.

От 1991 до 2000 година работи в разнообразни телевизионни формати на Българската национална телевизия като кореспондент, редактор и продуцент. Създател и водещ е на радио и телевизионни излъчвания в частни медии. Автор и преводач на книги за деца и възрастни. Има десетки изявления в разнообразни електронни и печатни издания.

Соня Момчилова е специализирала връзки с обществеността и връзки във Англия, Нидерландия, Съединени американски щати и Белгия в интервала 2001-2006 година. Автор е на рекламни и предизборни акции, специалист по политически, медийни и корпоративни връзки.

Соня Момчилова е била шеф на пресцентъра на Министерство на правораздаването, шеф на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, шеф на пресцентъра на Министерство на превоза и връзките. Ръководител е на държавната пресслужба във второто служебно държавно управление, назначено от президента Румен Радев.

Соня Момчилова ще заеме мястото на Ивелина Димитрова, която подаде оставка като член на медийния регулатор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР