Държавният глава Румен Радев изразява съболезнования на семейството и близките

...
Държавният глава Румен Радев изразява съболезнования на семейството и близките
Коментари Харесай

Радев изрази съболезнования за кончината на известен български журналист и общественик

Държавният глава Румен Радев показва съболезнования на фамилията и околните на Любомир Коларов във връзка кончината на българския публицист и държавник , оповестиха от Президентството.

„ Любомир Коларов е ярък образец за професионализъм и висок морал, за почтено извървян житейски път “, показва в съболезнователното писмо президентът Радев. Държавният глава отбелязва дългогодишния креативен път на Любомир Коларов и основаните от него документално-публицистични филми, авторски излъчвания и знакови изявленията, които ще останат вечно в спомените на феновете и златния фонд на публичната телевизия.

„ През годините Любомир Коларов в никакъв случай не престана да брани и отстоява своята истина и не се примиряваше пред опитите за замяна на морала и полезностите в българската политика “ , декларира още президентът Румен Радев. Държавният глава добавя, че с дейната си социална активност Любомир Коларов е съдействал за увековечаването на подвига на борците за национално избавление и съхраняването на историческата ни памет .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР