Държавният глава Румен Радев изрази съболезнования на президента на Южна

...
Държавният глава Румен Радев изрази съболезнования на президента на Южна
Коментари Харесай

Отдават почит на жертвите в Сеул

Държавният глава Румен Радев изрази съболезнования на президента на Южна Корея за многочислените жертви при трагичния случай в Сеул. В съболезнователното си писмо президентът изрича съпричастност към фамилиите и околните на жертвите и на потърпевшите при нещастието.

Южнокорейската полиция проверява какво е предизвикало смъртоносната навалица в Сеул, лишила живота на над 150 души, в това число 26 чужденци по време на честване на Хелоуин в космополитния регион Итеуон.

Президентът на страната и десетки хиляди опечалени отдадоха респект на жертвите на особено обособени за това места. Очевидци и оживели описват за хаоса, при който хората падали един върху различен като плочки от домино. Според тях целият регион е бил задръстен от постепенно движещи се транспортни средства и празнуващи, което е затруднило спасителите и колите за спешна помощ да стигнат в точния момент до мястото на случая. Полицаите са получили видеоклипове от към 50 охранителни камери в региона. Те проучват и клипове, оповестени в обществените медии.



Снимки: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР