Държавният глава Румен Радев изпрати поздравителен адрес на Володимир Зеленски

...
Държавният глава Румен Радев изпрати поздравителен адрес на Володимир Зеленски
Коментари Харесай

Радев поздрави Зеленски с победата му на президентските избори в Украйна

Държавният глава Румен Радев изпрати приветствен адрес на Володимир Зеленски във връзка успеха му на изборите за президент на Украйна, оповестява БНР.

 

„ Президентските избори от 21 април станаха удостоверение за жизнеспособността на демократичното развиване на Украйна и техните безапелационни резултати дават мандат за решителни дейности и промени, учредени на правилата на демокрацията и правовата страна “, показва в писмото си Румен Радев. Той добавя, че България ще продължи непроменяемо да поддържа проевропейския път на развиване на Украйна.

Българският президент показва убеденост за развиване на обичайното другарство и ползотворното съдействие сред двете страни, построено на основата на историческа, културна и религиозна непосредственост, на споделени полезности и взаимно съгласие.

„ Убеден съм, че многочислената българска общественост в Украйна, която е мост сред нашите нации, ще продължи и отсега нататък да дава своя принос за развиване и надграждане на българо-украинските връзки “, декларира Румен Радев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР