Държавният глава Румен Радев е в самоизолация, тъй като неговата

...
Държавният глава Румен Радев е в самоизолация, тъй като неговата
Коментари Харесай

Президентът се самоизолира, след като съпругата му пак е с Covid-19

Държавният глава Румен Радев е в самоизолация, защото неговата брачна половинка Десислава Радева е с позитивен тест за ковид, оповестиха от прессекретариата на президента.

Радева е в положително общо положение.

" Президентът се усеща в положително здраве и пробата му от през днешния ден за ковид е с негативен резултат. Радев анулира плануваните по програмата си срещи през идващите дни ", допълват от " Дондуков 2 ".

Десислава Радева се заразява с ковид за повторно. Преди година тя още веднъж беше с COVID-19. Два месеца по-късно тя бе призната в МБАЛ " Св. Иван Рилски " за проучвания и допустимо лекуване.

Това пък е втората изолираност за президента в границите на месец, откакто на 11 януари ръководителят на Народното събрание Никола Минчев даде позитивен тест за ковид след съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност при Радев.

На Никулден президентът си сложи бустерна доза ваксина против Covid-19. Манипулацията бе осъществена във Военномедицинска академия, откъдето разпространиха фотоси. От лечебното заведение обаче не прецизираха с препарата на коя компания е ваксиниран президентът.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР