Държавният глава проведе днес среща с краля на Йордания Абдула

...
Държавният глава проведе днес среща с краля на Йордания Абдула
Коментари Харесай

Радев в Дубай обсъди последиците от военните действия между Хамас и Израел

Държавният глава организира през днешния ден среща с краля на Йордания Абдула II в Дубай след откриването на 28-ата сесия на конференцията на страните по рамковата спогодба на Организация на обединените нации по промените на климата.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1162
Двамата разискаха последствията от военните дейности сред Хамас и Държавата Израел.

Обща бе позицията, че ескалацията на напрежение визира освен директните участници във военните дейности, а и целия район на Близкия Изток и Европа. Изразена бе обща угриженост и от тежката филантропична рецесия в района, която постанова своевременни дейности от страна на интернационалната общественост.

Президентът и Крал Абдула II откроиха преустановяването на военните дейности и възобновяването на договарянията за основаването на две страни в сходство с резолюциите на Организация на обединените нации, като най-ефективна мярка за постигането на стабилно спокойно решение в Близкия Изток.

Крал Абдула II одобри поканата на българския държавен глава да посети страната ни през идната година за следващо задълбочаване на двустранното съдействие, както и за продължение на диалозите за търсенето на подходи за възобновяване на мира и гарантиране на стабилността в района на Близкия Изток.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР