Държавният глава на Филипините Фердинанд Маркос младши си навлече критики

...
Държавният глава на Филипините Фердинанд Маркос младши си навлече критики
Коментари Харесай

Държавният глава на Филипините отиде на концерт на Колдплей с президентския хеликоптер

Държавният глава на Филипините Фердинанд Маркос младши си навлече рецензии в обществените мрежи, откакто отиде на концерт на английската рок група " Колдплей " край столицата Манила с президентския хеликоптер, съобщи Ройтерс.

В най-голямата многофункционална спортна зала " Филипини Арена " се струпаха 40 000 фенове на шоуто, което докара до " непредвидени затруднения в пътния трафик ", се споделя в изказване на защитата на президента.

Това е сътвори опасност за сигурността на Маркос, който беше възнамерявал да посети събитието дружно със брачната половинка си, и се наложи потреблението на президентския хеликоптер, написа още в известието.

Потребители в обществените мрежи обаче разкритикуваха потреблението на парите на данъкоплатците от Маркос, наследник и адаш на починалия властнически президент, чието ръководство завърши преди близо четири десетилетия с гражданска война на " националната власт ".

" Използването на държавни запаси като президентския хеликоптер за персонални и неофициални цели нормално се смята за корист с власт или за корист с държавни средства ", написа във " Facebook " консуматор на име Джеймс Патрик Аристоренас.

" Ние платихме за потреблението на хеликоптера, горивото и защитата, кой знае, може би даже и за билетите ", означи различен засегнат жител.

 Държавният глава на Филипините отиде на концерт на Колдплей с президентския хеликоптер ВИДЕО ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР