Държавният глава на Чечня и страстен почитател на футбола и

...
Държавният глава на Чечня и страстен почитател на футбола и
Коментари Харесай

Лидерът на Чечня ще превъзпитава лошите момчета на руския футбол

 Как футболният Терек ще бъде прекръстен на Ахмад Кадиров
Държавният глава на Чечня и буен обожател на футбола и бойните спортове Рамзан Кадиров е подготвен да одобри в редиците на локалния Ахмат Грозни неприятните момчета на съветския футбол Павел Мамаев и Александър Кокорин.

Двамата имат проблеми с правораздаването, откакто участваха в две сбивания в един и същи ден в положение на алкохолно замайване. На 8 октомври те първо се биха с водач на водеща от държавната телевизия, след което в кафене налетяха на върховен министерски чиновник, както и на още един човек.

Двамата бяха арестувани и към момента се намират в следствения арест, като се чака да бъдат освободени едвам към началото на декември.

" Футболистите осъзнаха виновността си и се разкаяха. Така към този момент дадоха образец, въпреки и отричателен. За националния тим на Русия ще бъде огромна загуба, в случай че влязат в пандиза. Може да ги вземем в Ахмат, от което ще има двойна изгода. Там ще ги превъзпитаме, а и ще си намерим положителни играчи. Не ги извинявам, само че не трябва с лека ръка да губим такива играчи. Аз цялостен живот съм бил съперник на насилието и съм защитавал слабите ", споделя Кадиров, представен от ТАСС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР