Държавният глава на България не е лидер, а една въшка

...
Държавният глава на България не е лидер, а една въшка
Коментари Харесай

Мишо Шамара: Държавният глава е въшка! Защо да ставам президент, като изкарвам повече от него?!

Държавният глава на България не е водач, а една въшка - водач няма, безапелационен е артистът



„ За какво ми е да ставам президент на България? В Щатите като един „ естествен “ убер-шофьор изкарвам повече пари от него?! , възкликна извънредно единствено за „ България Днес “ устатият варненски рапър Мишо Шамара. Той направи коментара си, откакто преди няколко дни сътрудника му Устата разгласи, че точно Шамара е най-подходящ за президент, в случай че на страната ни би трябвало „ такава “ медийна фигура за водач.
 Шамара припознава Америка за свояТА страна

Шамара припознава Америка за своята страна
Аз съм най-якият водач, раждан в миналото на тази планета! Просто не съм имал опцията да попадна в подобаващата обстановка, в която да го потвърдя “, измайтапи се Шамара и добави: „ Но добре, че са майтапите, та да си кажем истината в очите! Ха ха! Не съм политик и не желая да се забърквам в тази скотщина! Освен това никой няма да избере човек, изпял парчето „ Фенки, последователки “! Но в случай че това се случи - какви принадлежности ще имам в ръцете си, с които мога да трансформира нещо?! Президентът в действителност не е водачът на България. Той е една въшка, водач няма! “, раздаде словесни плесници Шамара.

 Едно от последните експлоадиранията на варненската хип-хоп тайфа у нас Едно от последните експлоадиранията на варненската хип-хоп тайфа у нас
Според него страната ни няма душа, тъй като: „ Цари едно безвремие и нямаме обикновено схващане за човечност . Щом аз, който съм един от най-неморалните хора на света, съм погнусен от неналичието на обикновената емпатия, смятай! Но мръсните думи нямат нищо общо с морала - те са изразно средство и метод на връзка и развлечение “, реди речитативи Мишо.
 Снимки: Личен списък  

В този ред на мисли артистът добави, че приема казаното от Устата по негов адрес за напълно доброжелателно . Мишака даже изрази терзание, че в последно време с музикалните си изяви Иван Динев, каквото е името на сътрудника му, се „ подхлъзва по овчето стадо и потегля в неправилна посока “. „ Да се водиш по акъла на мейнстрийма е най-лесното. Но и най-опасното за теб като независима персона. Цял живот съм работил с навалица, доста добре знам по какъв начин действа тя и къде и кои са вредите ѝ. По мен са хвърляли камъни, чупили са шишета в главата ми... Защото тълпата не разсъждава. Тя е обособен организъм и всички в нея вървят в една посока “, уверен е Шамара.
 Шамара може да бъде нашият Зеленски, сподели Устата преди дни в изявление за „ България Днес “ Шамара може да бъде нашият Зеленски, сподели Устата преди дни в изявление за „ България Днес “
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР