Държавният департамент на САЩ ограничава пътуванията на държавни служители и

...
Държавният департамент на САЩ ограничава пътуванията на държавни служители и
Коментари Харесай

САЩ ограничават пътуването на служителите в Израел извън градовете, тъй като заплахата от атака срещу Иран продължава

Държавният департамент на Съединени американски щати лимитира пътуванията на държавни чиновници и членовете на техните фамилии отвън огромните градове в Израел, защото опасенията остават високи в петък че Иран може да нападна всеки миг като възмездие за израелски въздушен удар, който унищожи иранското консулство в Сирия.

Посолството на Съединени американски щати в Йерусалим разгласява известие на уеб страницата си, в което се споделя: „ Поради огромна нерешителност, чиновниците на държавното управление на Съединени американски щати и членовете на техните фамилии са лимитирани от персонални пътувания отвън по-големия Тел Авив (включително Херцлия, Нетания и Евен Йехуда), Йерусалим и регионите на Беер Шева до второ разпореждане. "

Той добави, че " средата за сигурност остава комплицирана и може да се промени бързо според от политическата обстановка и последните събития. "

В сряда висшият водач на Иран аятолах Али Хаменей даде обещание да отмъсти на Израел – като сподели, че „ ще бъде осъден “ – за въздушен удар, който унищожи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР