...Държавният апарат да не се използва срещу гражданите и срещу

...
...Държавният апарат да не се използва срещу гражданите и срещу
Коментари Харесай

Адвокат Грета Ганева: Има такъв народ дължат обяснение за условие на ДПС

"...Държавният уред да не се употребява против жителите и против бизнеса " било единственото изискване на Движение за права и свободи, от което нямало да се откажат, с цел да дадат поддръжка за последващо държавно управление, споделя Карадайъ след консултациите с Има Такъв Народ.
Защо ми звучи като държавният уред да не се занимава с жителите от листата Магнитски и с почетния гражданин- " инструмент на властта, който разпределя порциите за финансирането в страната "?

Предстои да забележим и нека не разберем прекомерно късно, още веднъж някъде след десетина години ", написа юрист Грета Ганева във Facebook.

" При всички случаи Има Такъв Народ дължат отговор на този въпрос СЕГА и не бих приела премълчаването по него като добър знак. Не тъй като съм прекомерно мнителна, а тъй като наблюдавах въпросите към двамата министри- интензивността на Има Такъв Народ по жизненоважните тематики за демокрацията и правовата ни страна беше подозрително ниска, което схващам като втора сигнална лампа след дългата ръка на Държавна сигурност, която прозираше в плана им за държавно управление.

" Изчегъртването " на Борисов и герб от властта не е задоволително, в случай че не върви дружно с " изчегъртването " на схемите, заложени от Държавна сигурност посредством Движение за права и свободи от преди Баце въобще да си е помислил за власт съществено.

Вярвам в искреността на Христо Иванов да влезем в Обещаната земя на господство на правото, също както имам вяра, че тази висока цел няма да му разреши да се отклони и заблуди.

И тъй като това е по този начин, макар отреденото четвърто място от гласоподавателя, за тези, които в този момент са в процесите и редят пасианса на идващите в изпълнителната власт, е извънредно примамливо да вземат неговото блоговоление, с цел да покрият дейностите си с общоприемливи за обществото облекла. Това е извънредно хлъзгаво за огромната цел.

Оставам в молитва за мъдрост Свише. "

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР