Държавниците поставят интересите на народа преди собствените си, но за

...
Държавниците поставят интересите на народа преди собствените си, но за
Коментари Харесай

Светослав Витков: Гласувайте за малкото добро, а не за по-малкото зло |

Държавниците слагат ползите на народа преди личните си, само че за жалост от тези политици, които сега са на тезгяха в „ огромната “ българска политика, не виждам такива. Новите, които ще влязат в Народното събрание – „ Продължаваме промяната “, ще играят същата роля като Слави Трифонов. Месии за един ден, за еднократна приложимост. На идващите избори към този момент няма да ги има. “ Това сподели в изявление за Bulgaria On Air претендентът за президент на Политическа партия „ Глас Народен “ Светослав Витков.

По думите му търсенето на месии се дължи на това, че българинът обича да гласоподава за спечелили. „ Второ – избираме добре познатото зло пред непознатото положително или (директно със сленг ще го кажа) най-голямата тъпота „ ние гласуваме за по-малкото зло. Когато гласувате за по-малкото зло, то ще порасне. Изберете по-малкото положително и то също ще порасне и ще стане огромно положително “, сподели Витков.

Той съобщи и че неналичието на Глас Народен от социологическите изследвания за изборите както за Народно заседание, по този начин и за президент е нещо изцяло естествено. „ Ние нямаме пари за социология. Едно социологическо изследване стартира от 10 000 лева и стига до 200-400 000 лева, кой колкото даде. Социолозите са предвестниците на изборните резултати и каквито и формули да изкарват, сметката не е такава. Все отново съм приключил математика “, сподели политикът.

„ Първото нещо, което вършат главните партии, е да се схванат кой какви проценти ще има, по-късно стартира заплащането на социолозите, след това на медиите. После идват изборите и изборните операции. Изборният кодекс е изработен по този начин, че да поддържа парламентарно показаните партии “, добави още той.

Светослав Витков беше безапелационен, че влиза в изборните съревнования, тъй като има нетърпимост към неправдата. „ Не мога да претърпявам измамници и лъжци, само че не желая да бъда простак и да ми дърпат конците “.

В отговор на въпрос дали околните му го поддържат, Витков се пошегува, че е самичък като куче и като Слави Трифонов се е заключил в банята. „ Естествено, че имам поддръжка. Глас Народен има структури в цялата страна, ние сме партия от 10 години. Медийното и социологическо затъмнение обаче прави работа, с цел да може да ни смъкват на 2000 гласа. Това е обидно! Обаче и всички гласове да ни вземат, отново ще не преставам. Глас Народен ще продължи, до момента в който измамниците, които са вътре и които в този момент ще влязат, не се разкарат. Това ще стане някой ден, който дори е близо и народът ще ги разкара “, сподели той.

„ Помним предишното, помним и първите митинги от 90-те години. Проблемът ни е, че безкръвна и нежна гражданска война няма. Без кръв властта не се дава и на всички би трябвало да им е ясно, че никой непринудено няма да пусне кокала. Това, което ще изкара хората на улицата е глада, пандемията и затварянето у дома и високите сметки. Не знам по какъв начин ще оцелеят хората, които в този момент са на ръба на бедността “, добави още Витков.

Той направи и прогноза за резултата от изборите в неделя и очерта какво ще се случи след тях.

„ На тези избори претенденти като Луна, които чешат его или им заплащат, с цел да чешат его, ще бъдат напомпани, с цел да бият други претенденти, които са действително в политиката и да им кажат: „ Видяхте ли, вие сте под хора като Луна “. Което обаче няма никакъв смисъл. Каквото и да се разбрали партиите в този момент, ще има държавното управление в границите на не повече от три-четири месеца и още веднъж ще отидем на избори. Не е отговорен този, който яде баницата. За да се трансформират нещата, народът би трябвало да се пробуди, а пробуждането става с обучение. Прост човек не можеш да го пробудиш, той си знае “, сподели Витков.

Президентски избори ноември 2021!

Платено наличие!

Купуването и продаването на гласове са закононарушения! 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР