Държавните зрелостни изпити по желание ще се проведат от 26

...
Държавните зрелостни изпити по желание ще се проведат от 26
Коментари Харесай

Зрелостните изпити по желание ще се проведат от 26 до 31 май

Държавните зрелостни изпити по избор ще се проведат от 26 до 31 май, заяви bTV. Учениците в 12. клас имат два наложителни държавни зрелостни изпита. На 19 май ще се състои първият от тях - по български език и литература. На 21 май е вторият - по предмет по желание.
На 26 май от 8.00 часа ще стартира по избор по британски език и по съветски език. От 14.00 часа същия ден ще е матурата по избор по физика и астрономия. На 27 май от 8.00 часа са планувани държавните зрелостни изпити по избор - по география и стопанска система, и по цикъла " Философия ". За 14.00 часа на 27 май е планувана матурата по избор - по биология и здравно обучение.
 Матури и външно оценяване – да ги има ли и какво да има? Матури и външно оценяване – да ги има ли и какво да има?
Външното оценяване би трябвало да го има. В това е уверен шефът на 119 СУ Диян Стаматов, който беше и зам.-образователен министър в пре...
На 31 май от 8.00 часа е държавният зрелостен изпит по избор по история и цивилизация, а от 14.00 часа - по химия и запазване на околната среда.
Проектът на заповед наКрасимир Вълчев за определянето на датите е оповестен в уеб страницата на МОН. По него могат да се вършат оферти до 5 май.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР