Държавни политики подпомагат високия ръст в Северна АмерикаИнтелигентните електромери са

...
Държавни политики подпомагат високия ръст в Северна АмерикаИнтелигентните електромери са
Коментари Харесай

Пазарът на умни електромери гони 20 млрд. долара

Държавни политики подкрепят високия растеж в Северна Америка

Интелигентните електромери са метод потребителите да създадат енергопотреблението си по-ефективно и икономично

Глобалният пазар на интелигентни измервателни уреди (смарт-електромери) ще доближи 19,98 милиарда $ до 2022 година, сочи прогноза на MarketsandMarkets. Очаква се растеж на тази промишленост в разнообразни райони от света.

Интелигентните електромери съставляват средства за мониторинг на ютилити фирмите и и проявление на потреблението на сила от техните клиенти. Подобни устройства се трансформират в известен метод потребителите да се опитат да създадат енергопотреблението си по-ефективно и икономично, написа GreenTech.bg.

В международен мащаб пазарът на умни електромери ще пораства с по 9,34% приблизително годишно в интервала от 2017 до 2022 година, сочи отчетът на MarketsandMarkets. Като максимален се прави оценка пазарът в Северна Америка. Текущият напредък там се дължи на държавните политики, потребността от икономисване на енергия, разрастването на интелигентните мрежи и напъните на фирмите за комунални услуги да усъвършенстват точността на таксуването и обслужването на клиентите.
още по тематиката
Азиатско-тихоокеанският район е вторият по величина пазар и през идващите четири години ще бъде най-бързо развиващият в региона на умните измервателни уреди. Според отчета, и Китай се развива динамично под въздействието на фактори, сходни на тези в Северна Америка. Бурно развиване следва и в Индия, чака се забележителен растеж и в Япония.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР