Държавната митническа служба на (ДКСУ) обяви отстраняване на над 100

...
Държавната митническа служба на (ДКСУ) обяви отстраняване на над 100
Коментари Харесай

Над 100 митничари отстранени от длъжност в Украйна

Държавната митническа работа на (ДКСУ) разгласи премахване на над 100 от чиновниците си , след съвещание на Съвета за национална сигурност и защита (НСНБ). Обявени са невиждани ограничения за битка с корупцията в митниците, написа ТАСС. По непотвърдена информация, митническите чиновници са били отстранени от служба, въз основа на писмо от Отдела за вътрешна сигурност на Държавната митническа работа на Украйна.
Според Държавната митническа работа измежду уволнените има 17 ръководители на митнически постове . Според отчет, 22-ма служащи са били краткотрайно отстранени от митницата в Одеса, 23-ма - от Закарпатската, осем - от Киев, 23-ма - от Волинская, 46 - от Галицка и трима в Буковинска. По-рано президентът на страната Владимир Зеленски съобщи, че битката с контрабандата ще продължи и са арестувани 10 топ контрабандисти , като не показва имената им.
 Митничари откриха златни украшения за над 600 000 лева на „ Капитан Андреево ” Митничари откриха златни украшения за над 600 000 лева на „ Капитан Андреево ”
Шофьор на рейс е притеглен като обвинен по досъдебно произвеждане на прокуратурата в Хасково за контрабанда на съвсем 8 кг златни на...
Според президента, стойностите на загубите от контрабанда доближават към 10,7 милиарда $, от които към 3,5 милиарда $ се дължат на неефективна митническа работа .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР