Държавен фонд Земеделие ще проведе дни на отворените врати във

...
Държавен фонд Земеделие ще проведе дни на отворените врати във
Коментари Харесай

С приемни за граждани фонд "Земеделие" ще проверява дейността на служителите си

Държавен фонд " Земеделие " ще организира дни на отворените порти във всичките си регионални структури. Една от задачите на самодейността е да се обясни дали чиновниците правят действителни дейности или бездействия, които биха могли да доведат до накърняване ползите на земеделските стопани, както и до дискредитиране положителното име на фонда, оповестяват от там.

В приемните претендентите по другите схеми, ограничения и стратегии, които институцията управлява, ще могат да вършат информации по зародили проблеми, да подават сигнали и тъжби, както и да вършат оферти за възстановяване работата.

Първата приемна към този момент е извършена в Благоевград. На 26 юли ден на отворените порти ще има в Пловдив.

Временният офис за жители ще бъде ситуиран на третия етаж в постройката на ОД на Държавна фирма " Земеделие " в Пловдив, която се намира на бул. " Цар Борис III Обединител " № 20-А. В него ще се одобряват гости от 10 ч. до 14 ч. на 26 юли 2017 година При повишен интерес от страна на земеделските стопани офисът ще работи до 17.30 ч.

За всички съществени стратегии, които фонд " Земеделие " ползва, са избрани специалисти, които да дават отговор на въпросите на жителите. Ако техните проблеми са от по-сложен темперамент, който постанова сложни инспекции, те ще получат отговорите документално – до 10 работни дни от внасяне на запитванията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР