Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция (ДФЗ – РА) приключи

...
Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция (ДФЗ – РА) приключи
Коментари Харесай

Приключи оценката за административно съответствие и допустимост на 258 проекта

Държавен фонд „ Земеделие “ – Разплащателна организация (ДФЗ – РА) завърши оценката за административно сходство и допустимост на 258 планови оферти по подмярка 4.1.2 " Инвестиции в аграрни стопанства по тематична подпрограма за развиване на дребни стопанства " от мярка 4 „ Инвестиции в материални активи “ от Програма за развиване на селските региони за интервала 2014-2020 година

Проектните оферти са подадени посредством ИСУН банкет 2020 година по процедура посредством асортимент № BG06RDNP001-4.009.

По подмярката се финансират вложения, водещи до възстановяване на цялостната активност на земеделските стопанства.

От оценените на административно сходство и допустимост 258 плана, до идващия стадий на разглеждане – техническа и финансова оценка, минават 179 планови оферти, 61 са плановете, които не минават на следващ стадий, 18 планови оферти са оттеглени от претендентите.

На интернет страницата на Държавна фирма „ Земеделие “ е оповестен – техническа и финансова оценка.

Държавна фирма „ Земеделие” ще изпрати уведомителни писма за недопускане до техническа и финансова оценка посредством ИСУН на претендентите, чиито планови оферти попадат в листата. В едноседмичен период след приемането им, претендентите могат да подадат възраженията си пред изпълнителния шеф на ДФЗ – РА посредством ИСУН.

След привършване на процедурата по обжалване, за допустимите планови оферти ще бъде осъществена техническа и финансова оценка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР