Държавата започва да информира гражданите за въвеждането на еврото. Това

...
Държавата започва да информира гражданите за въвеждането на еврото. Това
Коментари Харесай

Николай Денков: НАТО е нашето бомбоубежище в момента

Държавата стартира да осведоми жителите за въвеждането на еврото. Това ще стане от септември, разгласи министър председателят. Акад. Николай Денков регистрира два месеца от ръководството на постоянния кабинет. 

Премиерът обърна внимание на „ настанилите се съветски кораби “ в изключителната икономическа зона на България в Черно море, като съобщи, че „ това продължава над 20 дни “.

Договорът с турската компания „ Боташ “ крие много съществени опасности, разгласи Денков

„ Тази милитаризация върви, само че тя върви не по линия на НАТО, а идва от Изток. Трябва обаче да бъдем интегрирани в структурите на НАТО, които са нашето бомбоубежище през днешния ден “, сподели министър председателят.

Гражданите го питаха за всичко – за заплати, поправки по пътища, промяната на лв. с евро у нас. А министър председателят даде да се разбере, че страховете на хората от въвеждане на европейската валута са неоснователни.

Инициативата е във връзка два месеца от ръководството на кабинета „ Денков-Габриел “

„ Аз имам карта, която е в евро и мога да заплащам във всеки един магазин тук, само че за това се заплаща такса, тъй като се превалутира. Ето за какво въвеждането на еврото ще спести доста средства на хората и бизнеса “, разясни той.
Предложенията за промени в Конституцията той дефинира като уравновесени и сподели, че през декември би трябвало да пристигна първият медицински хеликоптер.

Той уточни, че никой още не е видял действителни дейности за решаването на проблемите на жителите

„ Без да подвигаме доста звук, гледаме да си свършим работата. Когато бюджетът беше бламирнан в комисията, аз се обадих на политическите ръководители и споделих, че ще си подам оставката, само че тъкмо преди Министерски съвет те ми се обадиха и споделиха, че са се разбрали, тъй че не се наложи “, разясни министър председателят.
Акад. Денков даде обещание и постоянно да дава доклади на жителите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР