Държавата трябва да се намеси, ако има деструктивни влияния в

...
Държавата трябва да се намеси, ако има деструктивни влияния в
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Президентски амбиции - и за съдържанието на учебниците

Държавата би трябвало да се намеси, в случай че има " деструктивни въздействия " в учебниците. А тези по история, български, литература и география би трябвало да бъдат с единно наличие. Звучи ли ви познато? Амбициите обаче са на нашия президент Румен Радев. 

Европейските решения за поддръжка на Украйна се взимат единомислещо, акцентира през днешния ден представителят на Жозеп Борел във връзка с въпроси, свързани с доставката на 155 мм снаряди. Миналата седмица Радев беше на друго мнение - че заключенията на Европейския съвет по тематиката не са общи.

Бомбени закани още веднъж са налице в серия учебни заведения в страната - за втори ден. Разследва се догадка за съветска хибридна офанзива.

В американско християнско учебно заведение в Тенеси, Съединени американски щати се случи същинска покруса - млад транссексуален мъж умъртви 3 деца и трима души от личния състав в поредна всеобща пукотевица.

Политическата рецесия няма да бъде решена под никаква форма на тези избори - може да се позволи само след локалните. Това разяснява пред Клуб Z политологът Димитър Ганев.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР