Държавата трябва да реагира след разкритията, че оръжейникът Емилиян Гебрев

...
Държавата трябва да реагира след разкритията, че оръжейникът Емилиян Гебрев
Коментари Харесай

Атлантическият съвет: Ще изгоним ли руски шпиони от България заради „новичок“?

Държавата би трябвало да реагира след разкритията, че оръжейникът Емилиян Гебрев е бил токсичен от съветски сътрудник с нервнопаралитично вещество от групата на ”новичок ”. Такава позиция показва Атлантическият съвет на България на страницата си във Facebook.
" Излизат нови разкрития. България има незавършена работа от предходната година по случая " Скрипал ". Ненаученият урок и ненаписанато домашно още веднъж са пред държавното управление ни. И, по всичко проличава, ще стоят с още по-голяма мощ. " - пишат от АСБ.

" Държавата би трябвало да реагира! Ще изгоним ли най-сетне и ние съветски шпиони на дипломатическо прикритие?! " - питат от неправителствената организация.

Припомняме, проверяващата група Bellingcat заяви, че третият сътрудник на съветското военно разузнаване, който е бил във Англия по време на отравянето на Сергей и Юлия Скрипал с новичок през март 2018 година, е дошъл в България няколко дни преди Гебрев е неговият наследник да бъдат отровени. Впоследствие е открито, че веществото, което е употребявано против тях, е сходно на " новичок ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР