„Държавата трябва да премине през това, което се случва в

...
„Държавата трябва да премине през това, което се случва в
Коментари Харесай

Борисов: Можеше да има стабилно управление между партиите на промяната и ГЕРБ-СДС

„ Държавата би трябвало да премине през това, което се случва сега, ние да бъдем търпеливи и да почитаме избора на гласоподавателите “, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Арбанаси с представители на партията на среща с младежите на групировката. Благодари на гласоподавателите им, който били подложени на гнет.

По думите му и в най-лошите им показа за народна власт не включвало полиция да влезе в СУ два дни преди вота.

„ Чак подобен гнет и заплашване ", сподели Борисов и добави, че всеки, който се осмелил да гласоподава ГЕРБ, щял да бъде сплескан. Борисов посочи и ниската изборна интензивност и добави, че над 70 % не отишли да дал своя вот. Ако те били организирали вота, техните съперници и Радев, щели да го дефинират като неуспех.

По думите му е можело да има устойчиво ръководство сред партиите на смяната и ГЕРБ-СДС. И се чуди по какъв начин по-приемливи станал Румен Гечев - преди всичко по банкрутирали банки, както Румен Овчаров, Емилия Масларова или Атанас Атанасов. И даде образец с Владо Кузов, който бил наказан за педофилия.

Борисов дефинира като трик инспекцията на Бойко Рашков от Национална агенция за приходите. По думите му откакто го ревизира, по-късно 5 години нямат право да му вършат нова. Той дефинира това като опит за индулгеция.

Очаквайте детайлности!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР