Държавата трябва да има ясна посока и цел на развитие,

...
Държавата трябва да има ясна посока и цел на развитие,
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Враца: Държавата ни се нуждае от ясна посока и цел на развитие

Държавата би трябвало да има ясна посока и цел на развиване, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във Враца. Той беше в града във връзка семинар за аграрни производители, проведен от зам.-председателя на Движение за права и свободи и евродепутат Филиз Хюсменова.
Активните жители и гражданското общество са цели на Движение за права и свободи, това е обществената база, за която работим, сподели ръководителят на партията. Свободните и дейни жители би трябвало да са съсубект при взимане на решенията в страната и съучастници при реализирането им, обърна се Мустафа Карадайъ към участниците в семинара „ Устойчиво земеделие и преработвателен бранш в област Враца. Актуални благоприятни условия за дребния и междинния бизнес в селските райони”.
Зам.-председателят на Движение за права и свободи Филиз Хюсменова провежда образованието по избор на регионалната конструкция на Движение за права и свободи. В него се включиха към 60 земеделци от цялата област. Лектор на семинара беше Ализан Яхова, някогашен изпълнителен шеф на Държавен Фонд „ Земеделие “, която даде настояща информация по Програмата за развиване на селските региони 2014-2020 година Беше обърнато внимание на условията към претендентите за финансиране, на финансовите условия, предпочитани планове, които биха могли да се конкурират, както и на опциите за дребния и междинния бизнес в селските региони.
В семинара се включиха още националният представител Димитър Аврамов, регионалните ръководители на Движение за права и свободи Враца Борислав Банчев и на Монтана Тихомир Трифонов, регионалният ръководител на МДПС Враца Николай Николов и общинските ръководители на Движение за права и свободи в област Враца.
Семинарът беше последното обществено събитие на Европейския информативен център на Филиз Хюсменова във Враца от работния календар за 2017 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР