Държавата трябва да бъде на мястото си, да създаде и

...
Държавата трябва да бъде на мястото си, да създаде и
Коментари Харесай

Партия "Воля" се обяви в подкрепа на пловдивския лякар, убил Жоро Плъха

Държавата би трябвало да бъде на мястото си, да сътвори и да употребява всички законови механизми, с цел да отбрани сигурността на почтените жители. Парламентарната група на партия "Воля " ще поддържа в пленарна зала всички законодателни промени в тази тенденция. Това излиза наяве от позиция, изпратена от пресцентъра на партията по случаите на неизбежна самоотбрана в частна благосъстоятелност.

От "Воля " са безапелационни, че всяко такова посягане следва да бъде осъдено. Според позицията на партията в една правова страна частната благосъстоятелност е неприкосновена и никой не може безнаказано да нахлува в нея.

"Ако страната не може да се оправи и да вкара нужните ограничения, които да сплашат, спрат и санкционират такива нарушители, то нищо друго не остава на популацията, с изключение на да се пази единствено. Но това не приказва добре за страната. Не е обикновено да трансформира жителите си непредпазливо в "полицаи ". Не може да ги принуждава да трансформират домовете си в затвори от решетки и огради, вместо да живеят свободни в тях ", се споделя в позицията.

Според партията, доктор Иван Димитров от Пловдив, който е арестуван за убийството на Жоро Джевизов /по прякор Плъха/, е защитил дома и фамилията си и е бил заставен да убие, с цел да избави живота си, с цел да отбрани в личния си дом жена си и дребните си деца.
В позицията на партията се споделя още, че битовата престъпност е един от най-големите проблеми, които тормозят хората от години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР