Държавата спечелила за година 29 млн. лева от енергетика 24

...
Държавата спечелила за година 29 млн. лева от енергетика 24
Коментари Харесай

Шест проверки преди инвалидната пенсия, Възраждат училищата



Държавата спечелила за година 29 млн. лв. от енергетика

" 24 часа "

Шест инспекции преди инвалидната пенсия, старческите заболявания отвън листата

Въвеждането на шест комисии, орязване на парите и пенсиите на хората с увреждания, както и фрапантно увеличение на бюрокрацията, с цел да получат помощ от страната. Тези ограничения разисква властта за промяна в ТЕЛК-овата система.

Идеите са част от плановете за смяна на системата за здравната експертиза, които би трябвало да изготвят общественото и здравното министерство взаимно с Национален осигурителен институт, НЕЛК и организациите до 31 октомври. На тази база през 2018 година ще се разработят нужните законодателни промени. Окончателният им вид към момента не е подготвен, само че предложенията до този миг разтревожиха хората с увреждания.

" Стандарт "

Възраждат учебните заведения

Кабинетът направи огромна стъпка за възобновление на българските учебни заведения. Рекордните 624 млн. лв. ще бъдат отпуснати за просветителна инфраструктура. С тях ще бъдат актуализирани над 400 учебни заведения, детски градини, физкултурни салони, университети в 72 общини. 140 професионални гимназии ще имат най-модерни кабинети. Инвестицията ще усъвършенства изискванията, в които учат над 250 000 деца, изясни министър председателят Бойко Борисов.

" Българинът на две места свежда глава от почитание - в църквата и в учебно заведение, по тази причина поставяме толкоз старания за ремонт на църквите и учебните заведения ", съобщи Борисов. И посочи: " Такива пари в никакъв случай не са давани и няма да се дават.

" Монитор "

Държавата спечелила за година 29 млн. лв. от енергетика

Държавата е спечелила единствено за една година от енергетика 29 млн. лева Това разгласи във Велико Търново министърът на енергетиката Теменужка Петкова. " През 2014 година държавната енергетика бе на загуба от 264 млн. лева Когато поехме бранш " Енергетика ", той беше в доста нежелано състояние, във финансов колапс, който на процедура беше довел до това, че самата система беше сложена на тестване от чисто техническо естество. Обърнахме наклонността и в края на 2015 година се осъществя облага от 29 млн. лева през тези към този момент близо три години в границите на сегашния кабинет на премиера Борисов, положихме извънредно доста старания, с цел да можем да стабилизираме бранша.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР