Държавата следва да работи в интерес на гражданите, поради което

...
Държавата следва да работи в интерес на гражданите, поради което
Коментари Харесай

Янев иска общините да работят, Даниел Панов настоя да санират

Държавата следва да работи в полза на жителите, заради което до края на мандата си служебния кабинет си слага за цел да внесе оферти, целящи възстановяване на активността на общините. Това съобщи министър-председателят Стефан Янев на срещата си с представители на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ), която се организира в Министерски съвет.

На срещата министър председателят Янев също по този начин е дал доклад от извършената преди дни среща с организацията на кметове на кметства. " Нашата активност би трябвало да бъде в полза на жителите, както от страна на общините, по този начин и от страна на централната власт ", безапелационен е той.

От своя страна ръководителят на УС на НСОРБ Даниел Панов регистрира триумфа на програмата за саниране, която започва някогашната власт. По думите му 95% от хората били позитивно настроени по отношение на програмата, а сред 15 и 30 % потвърждавали , че санирането водило до икономии в битовите сметки. Продължаването на програмата е измежду целите на сдружението, сподели още Панов.

Акцент бе подложен и върху потребността финансиране по Плана за възобновяване и резистентност, който към момента не е импортиран публично от страна на България в Брюксел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР