Държавата ще отпусне средства за подпомагане на . Няма да

...
Държавата ще отпусне средства за подпомагане на . Няма да
Коментари Харесай

Държавата ще отпусне пари на пострадалите от наводненията, обеща Гълъб Донев

Държавата ще отпусне средства за подкрепяне на. Няма да остане нито един човек, който да е обиден и да не бъде подкрепят, съобщи служебният министър-председател Гълъб Донев на посещаване в село Каравелово.

До няколко дни ще бъдат разказани всички нужни средства за най-нуждаещите се хора, чака се да бъдат доставени краткотрайни жилища за тези, чиито домове са разрушени. Гражданите могат да подават заявки за еднократна помощ.

" Предстои първият образователен ден, надлежно всички родители на възпитаници ще могат да получат помощ, и за това е помислила страната ", съобщи Донев.

За наводнението кза, че дератата са почиствани и повода за бедствието е проливният дъжд. " Да, има сеч, само че тази сеч не е безразборна, не е в нарушаване, за всяко от дърветата е обещано позволение. Сечта не приказва за някакви нарушавания. Ако е имало сеч и тя е законна, не може да бъде причина за бедствието. Виждате, че тази дървесина, която е нанесена тук от реката и по деретата, е дървесина, която е изкоренена. Всички аргументи, които са довели до това злополучие, ще бъдат изяснени ".

По-късо през днешния ден министър председателят ще посети и другите две тежко наранени села в Карловско - Богдан и Слатина.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР