Държавата ще дотира 80% от цената (без ДДС) на поливната

...
Държавата ще дотира 80% от цената (без ДДС) на поливната
Коментари Харесай

Явор Гечев: Държавата ще дотира 80% от поливната вода

" Държавата ще дотира 80% от цената (без ДДС) на поливната вода като мярка против скъпите храни ", разгласи министърът на земеделието Явор Гечев на конференция за представянето на осведомителната платформа със сравнителните цени на храните. 

" Това ще е глътка въздух за земеделските производители, само че и за потребителите, по тази причина свързваме двете тематики ", добави министърът на земеделието.

" Министерството на земеделието направи незабавно социологическо изследване, което ще бъде показано идните дни. Опитали сме се да измерим извадка публичното мнение във връзка с мнението за цените, мнението за ограниченията, които прилагаме и надлежно по какъв начин схващат българските жители целия развой и проблемите във връзка с него ", сподели още министър Гечев.

Министърът на стопанската система Никола Стоянов и министърът на земеделието Явор Гечев показват в Министерския съвет уебсайт за съпоставяне на цените на съществени хранителни артикули. Той потегля през днешния ден. 

От идната седмица комерсиалните вериги ще качват в него своите цени. Всеки консуматор ще може онлайн да следи какъв брой костват 50 хранителни продукта в разнообразни магазини.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР