Държавата се връща във времена, когато поръчковите убийства бяха ежедневни

...
Държавата се връща във времена, когато поръчковите убийства бяха ежедневни
Коментари Харесай

Цветанов: Много свидетели по делото Октопод се отказаха...

„ Държавата се връща във времена, когато поръчковите убийства бяха ежедневни в престъпните летописи “, разяснява в ефира на Би Ти Ви през днешния ден някогашният вътрешен министър Цветан Цветанов по отношение на убийството на Алексей Петров. Той бе първият министър, тръгнал да преследва някогашната барета, даже кръсти следствието " Октопод ", правейки алюзия с мафията. 

„ За огромно страдание това, което през днешния ден следим, демонстрира, че страната е изгубила опцията да респектира проведената престъпност и да я приведе в популярност, с цел да предотвратява сходни тежки закононарушения “, сподели Цветанов.

По думите му доста неща към делото „ Октопод “ са останали неизказани. Той напомни какво се случи с наблюдаващия прокурор по делото след февруари 2013 година

„ Започнаха процедури по неговото премахване, наказване. Какво се случи с една съдийка, която гледаше делото „ Октопод “ – Румяна Ченалова. Знаете какво се случи с нея – излезе от правосъдната система. Какво се случи с един от очевидците, който умря при неразбираеми условия при едно ПТП? Да напомня, че и доста от очевидците се отхвърлиха “, сподели Цветан Цветанов.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР