"Държавата се управлява по схемата на три тройки - Трите

...
"Държавата се управлява по схемата на три тройки - Трите
Коментари Харесай

Марешки: Управляват ни Трите прасета, Тримата идиоти и Тримата глупаци

"Държавата се ръководи по схемата на три тройки - Трите свине, Тримата идиоти и Тримата простаци ", съобщи Веселин Марешки от парламентарната естрада.

"Първите са сборен облик на корупцията, на безхаберието, на довеждането на българските жители до мизерия и всичко неприятно, което се случва в страната. Втората тройка, както самите ръководещи назовават своите сътрудници, са тримата идиоти. Не споделям имена, да не се обиди някой - просто по този начин си ги назовават в коридорите. Тримата простаци са сборен облик на тези човечета, подготвени когато и да е и на всяко място, да излязат да наговорят всевъзможни нелепости и да наклеветят всички - от министър-председателя до някоя партия или човек ", сподели Марешки.

"ВОЛЯ не се вписва с тази среда. Ние не сме като тях. А на тях им бълбука от вътрешната страна да ни махнат от пътя си. И тъй като някои доста упорстват да се откажа от мястото си на заместник-председател на Народното събрание, през днешния ден разгласих, че съм подготвен да го направя, в случай че бъдат изпълнени две условия незабавно - през днешния ден, на следващия ден. Първо, да се вдигне минималната пенсия на 300 лв., и да се сътвори държавна верига от бензиностанции. Ако ръководещите изпълнят това и Народното събрание го гласоподава - ще напусна незабавно поста си ", безапелационен бе предприемачът.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР