Държавата се тресе от скандали, спортът и той не е

...
Държавата се тресе от скандали, спортът и той не е
Коментари Харесай

Часове преди преговорите с ПП: Радостин Василев купонясва в едно от най-баровските заведения на Халкидики

Държавата се тресе от кавги, спортът и той не е " цвете за мирисане ", само че отрасловият му министър Радостин Василев, по-известен като Руди Гела, избира среднощния лъх на Егейско море, усета на узо и мириса на женски парфюм, заяви.

Точно по този начин прекара предходната нощ спортният министър в оставка, който в последния месец се прочу и с отцепването си от партията, поради която се намести в министерството на столичната ул. " Гурко " - " ИТН ".

Луда нощ имаше Руди Гела в един от най-скъпите места за забавление на полуостров Халкидики - " Мамалука ". Модерният бийч бар и ресторант с обичайна за страната музика и храна се намира на първия ръкав, а съгласно осведомени това е най-скъпият и оборотен бар в района.

Естествено, мястото е със статут ВИП и не всеки може да си разреши разточителна вечеря там. Така да вземем за пример, бърза информация в интернет сподели, че гриловани скариди с лимонен дресинг костват 29 евро. А паста с морски таралеж с лук, чили и билки - 21 евро. Салатите са приблизително към 10-15 евро.

Снимките бяха изпратени до ПИК от читатели, разпознали и снимали спортния министър в оставка нощес, към 01:00 часа след среднощ.

Адвокатът, който съумя да отдели от парламентарната група на " ИТН " шестима депутати, само че те не бяха задоволителни, с цел да се спре вота на съмнение и държавното управление падна, е бил с огромна и шумна компания. Те хвърляли пачки и леели шампанско съвсем цялата нощ.

Най-горещо обаче е било към министър Руди. През цялото време Василев е бил в компанията на секси русокоски. А на изпратените до редакцията ни папарашки фрагменти ясно се вижда близостта посред им.

Въпреки това, министърът в оставка бил като обладан от неизвестностите към съставянето на втория кабинет на " Продължаваме промяната ". Твърди се, че на Василев, както и на другите отцепници от Слави Трифонов, Кирил Петков е обещавал ярко бъдещо и апетитни постове, като особено на вербовчика Радостин дал обет да поеме Министерство на вътрешните работи на мястото на Бойко Рашков.

В скъпарския бар Руди Гела не спирал да приказва за реденето на ново държавно управление и да чертае схеми, както за рекрутиране на още депутати, които да поддържат кабинет на Василев, по този начин и за възможни предварителни избори.

Гела обяснявал, че в случай че Киро и Асен не му дадат избираемо място при възможни избори, щял да си направи своя партия.

Радостин Василев е бил придружаван и от няколко яки момчета с физиката на мутри.

Гледайте видеата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР