Държавата се разминава с активността на гражданите. Перманентните протести са

...
Държавата се разминава с активността на гражданите. Перманентните протести са
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците

" Държавата се разминава с интензивността на жителите. Перманентните митинги са доказателство за това. Действията на страната са пост фактум. Улицата споделя по какъв начин да се постанова правдивост. Има ли време да се поправи това? Категорично да. Нужно е не на думи, а претворено в каузи да работим за хората и нашата татковина. Дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците. " Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация при откриването на новата парламентарна сесия, съобщи БНР. 

Спешно би трябвало да се одобряват законите по отношение на Плана за възобновяване и Шенген, акцентира Карадайъ.

" Крайно време е всички да осъзнаят, че е нужна национална стопанска система и че без стопански напредък е невъзможна европейската ни интеграция ", уточни още водачът на Движение за права и свободи от парламентарната естрада.

Сред уговорките на Движение за права и свободи той открои " прекъсване на прогресивното обедняване, налично опазване на здравето, качествено обучение ".

Промените в Конституцията Карадайъ назова един от най-важните въпроси за това Народно заседание.  " Всяка смяна на Конституцията има смисъл единствено в случай че дава отговор на условията на времето. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР