Държавата предприема спешни мерки след , който почина, докато чака

...
Държавата предприема спешни мерки след , който почина, докато чака
Коментари Харесай

МВР помага с 25 микробуса на Спешна помощ - София

Държавата подхваща незабавни ограничения след, който умря, до момента в който чака здравна помощ. Осигурени са 25 микробуса от системата на Министерство на вътрешните работи, които ще бъдат разполагаем на Бързата помощ в София.
За всеки микробус е очакван водач, както и втори човек, подготвен на първа долекарска помощ. Министърът ще беседва и с частните коли за спешна помощ, с цел да могат и те да се включат, предава Нова телевизия.
 Лекар от Спешна помощ: Работим в съвсем военна конюнктура Лекар от Спешна помощ: Работим в съвсем военна конюнктура
" Задъхваме се, работим в по този начин да се каже военна конюнктура – от една страна е вирусът, въпреки това – недоверието, незна...
Заради многото сигнали в последно време, се случва незабавните медици да закъсняват, а от време на време това може да е съдбовно. Само за през вчерашния ден и през днешния ден до обед сигналите, които са получили в Бърза помощ в София, са 1 283. От тях 286 са за лица със подозрения за COVID-19 или за потвърден подобен. Спешните екипи, които през днешния ден денем са били на промяна, са 20, през вчерашния ден – 17. Собствениците на частни коли за спешна помощ още преди дни оповестиха, че могат да оказват помощ.
Към момента, мъчно съумяват да се включат в битката против вируса, защото нямат достъп до системата, която демонстрира къде има свободни кревати. По тази причина в доста от случаите, в които въпреки всичко отиват на адрес, стартира циркулиране по лечебните заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР